Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

LIVE Clădirea cuprinsă de flăcări riscă să se prăbușească

11 noi. 2016,, 17:16   Capitala
6665 1

Foto: dse.md

UPDATE 17:00 Nici la această oră incendiul nu a fost lichidat. Focul s-a răspîndit pînă la etajul cinci. Doi angajaţi ai depozitului au fost internaţi, starea acestora gravă, dar stabilă.

(Update 15:10) Riscul de prăbușire a clădirii încă persistă. O parte dintre pompierii aflați la fața locului răcesc clădirea, iar alții continuă să se lupte cu flăcările. Salvatorii lucrează în condiții foarte grele, deoarece este foarte mult fum, iar vizibilitatea este aproape de zero.


Incendiul a afectat doar etajul patru, iar clădirea este îngrădită și nimeni nu are acces pe teritoriul acesteia.

(Update 14:38) Șeful serviciului de presă al DSE, Liliana Pușcașu, spune că există riscul prăbușirii clădirii: „Îndemnăm oamenii să se îndepărteze de clădire, deoarece există riscul prăbușirii acesteia. Flăcările au cuprins peste 1000 de metri pătrați”.

În urma incendiului devastator ce a izbucnit astăzi la un depozit din capitală, au fost internate la spital șapte persoane: cinci pompieri și o angajată a întreprinderii.


Pe moment starea acestora este gravă, dar stabilă, informează NOI.md.

Doi dintre pompieri au refuzat spitalizarea, iar unul a și revenit la fața locului unde colegii săi luptă încontinuu cu flăcările. Starea celorlalți patru pompieri este de gravitate medie, dar stabilă. Ei nu au suferit arsuri și nici traumatisme, dar s-au intoxicat cu fum.

Femeia, în vîrstă de 58 de ani, se află în stare gravă, dar stabilă. Ea, de asemenea, nu a suferit arsuri și nici leziuni corporale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?