X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Tinerii PPEM au lansat un apel către premierul Filip

9 noi. 2016,, 16:00   Societate
4042 3

Foto: tion.ro

Organizația de Tineret a Partidului Popular European din Moldova își exprimă dezacordul față de răspunsul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, care a anunțat recent că transport gratuit pentru studenți de ziua alegerilor din 13 noiembrie nu va fi, notează NOI.md.


Tinerii PPEM au lansat un apel către premierul Pavel Filip, de identificare a unor soluții pentru a oferi călătorii gratuite studenților în localitățile unde își au viza de reședință. Astfel, pentru a beneficia de călătoria gratuită spre capitală, PPEM propune ca studenții să prezinte carnetul de student, buletinul cu fișa de însoțire pe care să fie aplicată ștampila ”votat” în original și copiile acestor documente care vor rămîne la prestatorii de servicii auto.

„Dorim să credem că actuala guvernare își respectă angajamentele asumate față de tineri stipulate în Legea cu privire la tineret și Strategia pentru tineret 2020, care prevăd expres că scopul Guvernului este creșterea nivelului de implicare a tinerilor în procesul de consolidare a democrației participative”, se arată în demersul Organizației de tineret a PPEM.

Precizăm că rezidenții Universității de Medicină vor beneficia de transport gratuit spre localitățile unde își au domiciliul, în ziua alegerilor. În alte instituții de învățămînt deocamdată o asemenea decizie nu a fost luată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?