Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Coteț: Grozavu și Chirtoacă sînt implicați în mai multe ilegalități (VIDEO)

8 noi. 2016,, 17:50   Capitala
3735 4

Foto: youtube.com

Viceprimarul municipiului Chișinău Vlad Coteț susține că viceprimarul Nistor Grozavu și primarul general, Dorin Chirtoacă, sînt implicați în mai multe ilegalități, iar de ei acum ”se ocupă” organele de drept, transmite NOI.md.


Într-un filmuleț înregistrat cu camera ascunsă, Coteț povestește cum a fost el pus sub învinuire, afirmînd că cei doi oficiali i-au întins o cursă, iar ei în continuare se ocupă de spălarea banilor obținuți din licitațiile organizate de Primărie.

Mai mult, Coteț spune că de Chirtoacă și de Grozavu ”se ocupă” în prezent oamenii legii.

„Este Grozavu, este Chirtoacă… Am înțeles că se ocupă și de dînșii. Ei fac niște «otkaturi» nebune, dar eu nu participam la niciun tender, la nicio comisie. Ei mi-au făcut o «podleankă», dar este judecătorul «de sus», el face parte la toți”, a declarat Coteț.

Viceprimarul Nistor Grozavu respinge acuzațiile aduse lui de către Coteț, afirmînd că toate tenderele organizate de Primărie au fost verificate de organele abilitate. Dorin Chirtoacă nu a comentat, deocamdată, declarațiile lui Coteț.

Reamintim că Vlad Coteț a fost reținut de către ofițerii CNA în luna mai curent. Acesta este învinuit de corupere pasivă și abuz în serviciu. După patru luni de arest, Coteț a fost plasat în arest la domiciliu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?