Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Vlah a dansat hora la sărbătoarea din Găgăuzia (VIDEO)

8 noi. 2016,, 10:50   Societate
2493 0
Влах устроила хоровод на празднике в Гагаузии (ВИДЕО)
Foto: facebook.com

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a uimit oaspeții Festivalului Vinului de la Comrat prin talentul său coreografic.


Puțină lume a rămas indiferentă față de hora pornită de conducătorul autonomiei, informează NOI.md.

Irina Vlah a trecut prin mulțimea care a venit să participe la Festivalul Vinului și care savura din minunatele vinuri găgăuze. Bașcanul și-a etalat capacitățile organizatorice din plin, pornind o horă în toată legea la care s-au alăturat oaspeții evenimentului.

Iar oaspeți la Comrat au venit mulți. Festivalul Vinului a fost vizitat de prim-ministrul Pavel Filip, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama, vicepreședintele Parlamentului Vladimir Vitiuc, vicepremierul Turciei, Yıldırım Tuğrul Türkeş, viceguvernatorul orașului Sankt Petersburg, Serghei Movcean, ambasadorul Turciei în Moldova, Hulusi Kılıç, și președintele PSRM, Igor Dodon. Toată lumea a rămas surprinsă de felul în care Irina Vlah a „aprins” mulțimea și cît de liber se simțea în mijloacul oamenilor.

Oaspeții Festivalului Vinului au vizitat, de asemenea, expoziția meșteșugurilor populare, au servit din bucatele tradiționale și vinurile găgăuze și au privit programul cultural-sportiv. Festivalul a fost organizat cu susținerea Oficiului Național al Viei și Vinului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?