X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Usatîi i-a daruit un apartament unui om fara adapost

8 noi. 2016,, 09:00   Societate
3142 0
Усатый подарил бездомному квартиру
Foto: donata.ru

Primarul de Bălţi, preşedintele "Partidului Nostru", Renato Usatîi, i-a dăruit un apartament lui Serghei Voiniţchi, în vîrstă de 25 de ani, care timp de 18 ani a trăit în pădure.


Cheile de la apartament au fost înmînate de către viceprimarul Igor Şeremet şi consilierul municipal Nicolai Grigorişin.

Politicianul a decis să-i ofere locuință după ce jurnaliştii de la postul de televiziune local au relatat o poveste despre tînărul care şi-a trăit viaţa într-o pădure.

Despre decizia luată Renato Usatîi a anunţat pe o reţea de socializare. Atunci el a declarat că imediat după alegeri Serghei Voiniţchi va primi un apartament, dar pînă atunci i-a fost oferită o locuinţă temporară, haine şi a fost angajat la o întreprindere municipală.

Înmînarea cheilor de la apartament a avut loc chiar lîngă casa în care va locui Serghei. Apartamentul corespunde tuturor cerinţelor unui trai decent.

Viceprimarul Igor Şeremet a declarat că "o locuinţă proprie reprezintă nu doar o mare bucurie, ci şi o mare responsabilitate".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?