Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4025

Renato Usatîi este omagiat, dar le face cadou bălțenilor

4 noi. 2016,, 10:55   Societate
6144 4
В свой день рождения Ренато Усатый преподносит подарок бельчанам
Foto: ru1.md

Astăzi este ziua de naștere a primarului municipiului Bălți, Renato Usatîi. Conform unei tradiții, în această zi el a oferit orașului încă un dar.


Fiind conștient de lipsa de tehnică comunală specializată, el a oferit orașului în dar un tractor multifuncțional „Belarus”, care poate curăța trotuarele și teritoriile aferente în orice sezon.

„Există o tradiție – de ziua mea de naștere eu ofer daruri. În ultimii doi ani acestea au fost darurile oferite orașului Bălți, de care am fost temporar separat de o persoană a cărei viitor este de neinvidiat. În orice caz, ca și un an în urmă, ofer orașului în dar această tehnică comunală. Este vorba despre un tractor cu unelte pentru deszăpezire și dispozitiv de împrăștiere a antiderapantului care poate funcționa nu numai pe asfalt, dar și pe pavaj. El este destinat curățării trotuarelor și drumurilor între cartiere”, a scris pe pagina sa de pe Facebook Renato Usatîî.

„După cum cunoașteți, trotuarele de la Bălți sînt acoperite cu pavaj și acesta la fel este un dar de la mine. Printre altele, de cînd eu am devenit primar, Bălțiul s-a ales cu șase autospeciale noi. Pe lîngă tractoare a mai fost un cadou de la mine – o mașină multifuncțională performantă pentru curățenie stradală, precum și două mașini pentru curățenie, obținute de la Guvernul Moscovei. Adică, timp de un an a apărut mai multă tehnică comunală decît în cei 25 de ani precedenți. Cred este destul de bine”, a scris Usatîi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?