X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

O canadiană de 86 de ani, suspectată că a furat un joc video ucrainean

2 noi. 2016,, 21:00   Externe
2923 0

Престарелую канадку заподозрили в краже украинской видеоигры
Foto: lenta.ru

Locuitoarea orașului Ontario Christine McMillan, în vîrstă de 86 de ani, este suspectată că ar fi furat jocul video „Metro 2033”, notează „Go Public”.


Femeia a relatat că a primit două scrisori de la furnizor, prin care este informată că a descărcat ilegal jocul și urmează să achite o amendă. McMillan a crezut că este vorba despre o glumă și a ignorat scrisorile, însă furnizorul insistă că are dreptate.

„Am fost pur și simplu șocată... Am 86 de ani, nimeni nu are acces la calculatorul meu în afară de mine și, în genere, la ce mi-ar fi trebuit să descarc un joc despre război?”, s-a revoltat canadiana. Se menționează că bătrîna are un nepot matur care ar fi putut descărca jocul, însă femeia afirmă că acest lucru este imposibil.

Reprezentanții organizațiilor pentru apărarea drepturilor omului menționează că unicul motiv pentru a acuza femeia este adresa IP. Potrivit experților, acest motiv este insuficient, deoarece adresa poate fi folosită de oricine care are acces la aceeași rețea.

Jocul „Metro 2033” este bazat pe romanul cu același nume de Dmitri Gluhovski. Jocul a fost elaborat de studioul ucrainean 4A Games, majoritatea angajaților căruia sînt descendenți ai GSC Game World.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?