Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Usatîi: Noaptea de 30 octombrie va fi ”incendiară”

26 oct. 2016,, 15:06   Politică
13088 7

Foto: youtube.com

Sarcina regimului actual este de a asigura accederea lui Marian Lupu în turul II al alegerilor prezidențiale, susține liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, citat de NOI.md.


Declarația a fost făcută astăzi, la o conferință de presă susținută la Moscova, în cadrul căreia Usatîi a vorbit despre dosarele penale în care figurează, dar și a comentat situația din jurul alegerilor prezidențiale.

Politicianul prognozează că în urma scrutinului de duminică vor fi reluate protestele antiguvernamentale.

„Alegerile vor fi fierbinți. Sînt sigur că vor fi altercații, vor ieși oamenii în stradă. Noi trebuie să distrugem regimul actual, să ne unim forțele, rămîn deschis pentru politicienii din opoziția reală, trebuie să fim pregătiți pentru a da lovitura de grație. Dacă vor încearca prin absurd să-l treacă pe Lupu în turul II, vor ieși în stradă toți, electoratul de dreapta, de stînga, de centru. Credeți-mă, acolo nimeni deja nu se mai înțelege cine e prorus, proeuropean sau proromân. Sarcina lor e de a-l trece pe Lupu în turul II cu orice candidat. Prin urmare, noaptea de 30 va fi una incendiară”, a comentat astăzi Renato Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?