Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4011

Șupac: Oponenții noștri au dat greș din nou

26 oct. 2016,, 11:43   Politică
2984 5

Foto: tribuna.md

Grupul de activiști care s-au prezentat astăzi drept membri ai PCRM și au îndemnat opinia publică să-l susțină pe Igor Dodon la alegeri face jocul socialiștilor, notează NOI.md.


Despre acest lucru a anunțat șefa fracțiunii parlamentare a PCRM, Ina Șupac. Ea precizat că persoanele vizate nu sînt de fapt membri ai PCRM, iar moderatorul conferinței de presă, Vladimir Ianiev, a fost exclus din partid acum un an.

„Încă o dată oponenții noștri politici au dat greș. Scot la conferințe de presă oameni care, chipurile, în calitate de membri ai PCRM, îndeamnă oamenii să voteze pentru Igor Dodon. Moderatorul acestei acțiuni este Vladimir Ianiev. Dacă el vrea să facă asemenea apeluri în numele comunității grecești pe care o conduce (cu excepția cazului, desigur, dacă moldovenii greci l-au delegat, ceea ce este îndoielnic), atunci este dreptul lui, dar din PCRM el a fost exclus cu un an în urmă”, a comentat Șupac.

Menționăm că un grup de activiști care pretind că sînt membri ai PCRM și-au îndemnat astăzi colegii de partid să renunțe la ideea boicotării alegerilor prezidențiale, pe care au calificat-o drept una contraproductivă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?