X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Cel mai bun prieten al unui tînăr din SUA este…un gîscan (FOTO)

18 oct. 2016,, 20:00   Externe
3269 0

Гусь и спасший его американец - лучшие друзья (ФОТО)
Foto: libertatea.ro

Mike Jivanjee, un tînăr din SUA, a devenit o adevărată vedetă pe internet, după ce a dezvăluit că cel mai bun prieten al lui este…un gîscan.


Tînărul povestește că l-a salvat pe micul înaripat, în urmă cu doi ani, dintr-un lac. Acesta era singur în mijlocul lacului și era să se înece. Pentru că risca să fie lovit de vreo barcă, lui Mike i s-a făcut milă de el și l-a salvat. L-a luat și l-a pus într-un prosop.

La 100 de metri depărtare, tînărul a văzut familia bobocului și l-a dus la aceasta. Însă, din păcate, celălalte gâște l-au respins. Mike a decis atunci să-l ia pe micul gîscan acasă și să aibă grijă de el pînă se face mai mare, iar apoi să-i dea din nou drumul în sălbăticie.

Imediat după ce a crecut Jivanjee a vrut să se țină de cuvînt și s-a dus cu gîscanul, ce a primit numele de Kyle, pe lac, să-i redea libertatea. Însă, înaripatul nu a fost deloc încîntat de ideea stăpînului lui și l-a urmat înapoi acasă.

Mike nu s-a lăsat și a mai făcut câteva încercări de a-l lăsa pe gîscan înapoi în sălbăticie, dar indiferent de distanța la care îl ducea, acesta tot se întorcea. „Am condus opt kilometri și l-am lăsat acolo. Cînd m-am întors acasă deja mă aștepta pe barcă. Se pare că gîștele au GPS mai bun decît telefoanele. Nu mai am cum să scap de el”, a povestit tînărul.

Cu toate acestea, cei doi s-au împrietenit foarte tare, iar Kyle îl însoțește pe Mike chiar și cînd merge la cafenea, se uită cum el la televizor sau îl însoțește la plimbări.



gasca

gasca 2

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?