X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Lupu nu va participa la dezbaterile electorale

17 oct. 2016,, 14:56   Politică
4288 9
Мариан Лупу не будет участвовать в предвыборных дебатах
Foto: noi.md

Candidatul la funcţia de preşedinte din partea Partidului Democrat, Marian Lupu, nu va participa la dezbaterile electorale de la posturile de televiziune.


El a făcut acest anunț luni, la prezentarea platformei sale electorale.

"Fiecare candidat are strategia sa. Consider că este cu mult mai important să ai cîte 6-7 întîlniri cu alegătorii în fiecare zi. Este greu, dar foarte util pentru a înţelege ce aşteaptă alegătorii", a spus Lupu.

Referitor la dezbaterile electorale, el a dat de înţeles că oponentul său principal este liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, şi ar putea participa la dezbateri doar cu el.

"Cei care sînt împotriva integrării europene şi trag Moldova în altă parte nu sînt doar oponenţii mei, ci sînt duşmani politici. Acelaşi lucru se referă la ideea de federalizare a Republicii Moldova. Voi lupta împotriva acestui fapt, pentru că este periculos pentru statalitatea RM, pentru ţară şi poate duce la distrugerea ei", a afirmat Lupu.

În acelaşi timp, el s-a pronunţat pentru menţinerea neutralităţii Moldovei şi a remarcat că "neutralitatea garantată şi integrarea europeană sînt cea mai bună strategie de asigurare a securităţii ţării".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?