Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

PSRM și „Partidul Nostru”, îndemnați să urmeze exemplul partidelor de dreapta

17 oct. 2016,, 12:07   Politică
4038 4

Foto: tribuna.md

Șansele de cîștig la alegerile prezidențiale vor crește dacă PSRM și „Partidul Nostru” vor înainta un candidat comun, consideră Partidul Social Democrat din Moldova, condus de Victor Șelin, notează NOI.md.


Formațiunea a lansat un apel către Igor Dodon și Dumitru Ciubașenco, în care îi îndeamnă să facă front comun la acest scrutin, așa cum au procedat PLDM, PAS și PDA.

„Partidul Social Democrat se arată îngrijorat de lipsa unei unități între partidele de stînga, care mereu au insistat pe independența și suveranitatea țării, patrimoniul național moldovenesc, echitate și garanții sociale, și îmbunătățirea relațiilor social-economice cu Federația Rusă. În vederea consolidării alegătorilor în campania electorală pentru alegerea președintelui Republicii Moldova, Partidul Social Democrat se adresează repetat către PSRM și „Partidul Nostru” de a-și asuma răspunderea și a înainta un candidat unic, care va primi votul tuturor susținătorilor partidelor de stînga”, se arată în apelul PSD.


Reprezentanții formațiunii mai menționează în demersul lor că sînt dispuși să participe la consultări pentru elaborarea unei strategii de consolidare a partidelor de stînga. Această strategie e necesară „pentru a nu permite venirea la putere a unioniștilor și persoanelor angajate diferitor grupări și clanuri”, se arată în demersul PSD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?