X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Președintele Nigeriei despre soția într-o conferință cu Merkel: Locul ei e în bucătăria mea

15 oct. 2016,, 21:00   Externe
9877 4

Президент Нигерии в присутствии Меркель: Место моей жены на кухне
Foto: libertatea.ro

Muhammadu Buhari, preşedintele Nigeriei, a ales să-și rezolve probleme conjugale în public.


Într-o conferință de presă, organizată la Berlin, unde se afla alături de cancelarul german, Angela Merkel, liderul a declarat că soția lui ar trebui să se întoarcă la bucătărie lui, după ce aceasta l-a criticat pentru modul în care acesta conduce țara, informează BBC News.

Președintele a dat acest răspuns după ce jurnaliștii germani i-au pus niște întrebări legate de un interviu pe care soția lui, Aisha Buhari, l-a acordat postului BBC News, unde preciza că ea nu-și va mai susține soțul la alegerile prezidențiale din 2019.

„Nu ştiu în ce partid este soţia mea, dar locul ei e în bucătăria mea şi în sufrageria mea şi în celelalte camere. Pentru că eu sînt mai deştept ca ea”, a spus acesta în cadrul conferințe.

„Sper că soția mea își amintește că am fost candidat la președinție de trei ori și că am reușit la a patra încercare. Consider că stiu mai multe decît ea și decît restul opoziției, pentru că am cîștigat”, a completat președintele Buhari.

Aisha Buhari și Muhammadu Buhari sînt căsătoriți de 27 de ani. Reacția președintelui a iscat controverse, privind modul în care acesta vede locul femeii în societate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?