Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Cel mai mare cîștig la loterie

16 oct. 2016,, 14:00   Externe
13342 0

Самый большой выигрыш в лотерею
Foto: toplist.ru

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l aducem în prim-plan e cel mai mare cîștig la loterie al unei singure persoane.


După părerea mea este nedrept să vorbim despre cel mare cîștig în cazul în care este împărțit între mai cîteva persoane. Așa că, cel mai mare cîștig la loterie a fost de 590 de milioane de dolari.

La 18 mai, 2013, cunoscuta loterie americană Powerball a pus în joc un jack pot foarte semnificativ. Cîstigătoare a devenit o locuitoare a orașului Zeferhills, Florida, Statele Unite ale Americii - Gloria C. Mackenzie, în vîrstă de 84 de ani. Gloria își amintește că posibil i-a surîs norocul pentru că bărbatul care stătea în rînd la bilete în fața ei i-a permis să treacă înaintea ei, apropo, la ei stau în rînd la biletele de loterie!

Ох уж эти папарацци.

Я просто гуляю. Вы то с камерами что тут делаете?

Potrivit comunicatului secretarului de presă al loteriei "Cîștigătorul a ridicat suma unică de 370,8 milioane de dolari în loc de 30 de plăți anuale de 19 milioane $". Gloria a donat aproximativ 2 milioane de dolari pentru a repara acoperișul școlii, unde predă biologia fiica ei, schimbîndu-și , în sfîrșit, apartamentul mic pe o casă respectabilă în valoare de 1,2 milioane $. În ciuda rugăminților, cîștigătoarea a refuzat să ofere o conferință de presă și a cerut insistent să nu intervină nimeni în viața ei. Acest lucru este de înțeles și explicabil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?