X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Vezi cum va circula transportul public de Hramul Chișinăului

13 oct. 2016,, 16:02   Capitala
3021 1

Foto: infomoldova.net

Primăria municipiului Chișinău a anunțat modificări ale itinerarelor transportului public de Hramul Orașului.


Noile modificări intră în vigoare astăzi, începînd cu ora 22.00, și vor fi valabile pînă pe 15 octombrie, ora 5.00 dimineața, transmite NOI.md.

Astfel, traficul rutier va fi suspendat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, în perimetrul străzilor Mihai Viteazul – Ismail. Pe 14 octombrie va fi suspendată circulația pe străzile Columna și Alexandru cel Bun, în perimetrul străzilor Mitropolit Bănulescu-Bodoni – A. Pușkin.

Din aceste considerente, transportul public va fi redirecționat după cum urmează:

Troleibuze:

Troleibuzele nr. 1, 5, 8, 22 și 28 în direcţia sectorului Botanica – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile A. Şciusev, Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseele stabilite, iar în direcţia sectorului Buiucani – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Piaţa „Dimitrie Cantemir" şi în continuare pe traseele stabilite;

Troleibuzul nr. 4 în direcţia sectorului Botanica – de pe str. A. Şciusev pe străzile Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit, iar în direcţia sectorului Buiucani – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Vasile Lupu şi în continuare pe traseul stabilit;

Troleibuzul nr. 2 se modifică: de la str. Gh. Asachi pe străzile Pan Halippa, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseul stabilit;

Troleibuzele nr. 7, 24, 25 și 29 vor circula doar pînă la strada Albișoara, pe cînd itinerarul rutei nr. 10 se divizează în două părți: prima parte – de la str. Studenţilor pînă la str. Albişoara, iar a doua parte – de la str. Mioriţa pînă la str. Bucureşti.

Autobuze:

Rutele nr. 3, 17, 46, A și 122 vor circula pe strada București în ambele părți; iar cele cu nr. 18, 33, 44 și 49 se modifică: de la str. Tighina pe străzile Columna, Ismail şi în continuare – conform direcţiilor respective.

Itinerarul rutei nr. 5 se divizează în două părți: prima parte – de la str. N. Milescu-Spătaru pînă la str. Albişoara, iar a doua parte – de la bd. Cuza-Vodă pînă la str. Ismail.

Itinerarul rutelor de microbuz care circulă pe str. Alexandru cel Bun în direcţia sectorului Buiucani se modifică după cum urmează: de pe str. Alexandru cel Bun pe str. A. Puşkin, str. Ierusalim, bd. Gr. Vieru, str. Cosmonauţilor, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. Alexandru cel Bun şi în continuare pe traseele stabilite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?