Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Surprize și flori de Ziua Profesorului (VIDEO)

5 oct. 2016,, 17:30   Societate
7473 1

Foto: noi.md

De dimineață, în întreaga țară răsună cuvinte de laudă și felicitări pentru profesori, atît din partea elevilor, cît și din partea înalților demnitari de stat.


Ziua Profesională a Lucrătorilor din Învățămînt a fost marcată în toate școlile, prin intermediul activităților artistice, cu surprize și flori, notează NOI.md.

Ziua Profesorului este o sărbătoare nu doar pentru pedagogi, dar și pentru elevi, care în această zi au avut posibilitatea să ocupe locul profesorilor și să înțeleagă cît de dificilă le este profesia.

După încheierea orelor, profesorii de la Liceul Teoretic „Principesa Natalia Dadiani” s-au putut bucura de un program artistic special pregătit de elevi. Aici au răsunat cuvinte de mulțumire, felicitări, poezii și cîntece dedicate cadrelor didactice ce activează în acest liceu.

La felicitări s-a alăturat și directoarea instituției, Ana Gheorghița, care le-a urat colegilor săi sănătate, perseverență, realizări și succese pe plan profesional. Un motiv de sărbătoare în cadrul Liceului a fost și titlul pe care l-a obținut profesoara de istorie Valentina Boboc – „Pedagogul anului 2016”, acordat de Ministerul Educației.

„Profesia de pedagog este pe cît de frumoasă și nobilă, pe atît de responsabilă. Este o meserie ce se învață nu doar de pe băncile facultății. Fiind pedagog, totuși continui să fii elev toată viața, pentru a putea transmite cunoștințele elevilor. Titlu de «Pedagogul anului» este o apreciere, o bucurie pentru mine, dar și o mare responsabilitate. Mereu am considerat că orice succes este un nou angajament”, a afirmat Valentina Boboc, intervievată de NOI.md.

Tot în cadrul acestei festivități, profesorilor care au în spate un număr jubiliar de ani lucrați în cadrul acestei instituții, li s-au înmînat diplome, trofee și premii bănești din partea administrației.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?