X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

A fost reținut în timp ce conducea. Ce au găsit polițiștii în mașina unui locuitor din Chișinău

29 sep. 2016,, 09:51   Societate
2545 0

A fost reținut în timp ce conducea. Ce au găsit polițiștii în mașina unui locuitor din Chișinău
Фото: rtr.md

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, de comun cu Inspectoratul General al Poliţiei, au reţinut o persoană bănuită de contrabandă cu mercur, relatează NOI.md.


Operaţiunea de reţinere a avut loc ieri, la intersecţia străzii Bănulescu Bodoni cu bulevardul Ştefan cel Mare și Sfînt din Chişinău, cînd automobilul individului a fost stopat chiar în momentul în care acesta se deplasa la o întîlnire cu potenţialii cumpărători. Bănuitul s-a dovedit a fi locuitor al capitalei, în vîrstă de 54 de ani, în automobilul acestuia fiind depistată şi ridicată o cantitate de aproximativ 7 kg de mercur care urma a fi realizată unor cetăţeni străini contra unei sume de 10 mii de euro.

În prezent, acţiunile de urmărire penală continuă, procurorii urmînd să-i înainteze bărbatului învinuirea şi să depună demers privind aplicarea în privinţa acestuia a măsurii preventive – arestul.

Pentru contrabandă şi încălcarea regulilor de circulaţie a substanţelor, materialelor şi deşeurilor radioactive, bacteriologice sau toxice, individul riscă pînă la 10 ani de închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?