X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Plahotniuc comentează rezultatele sondajului IDIS „Viitorul”

28 sep. 2016,, 16:19   Politică
8961 9

Foto: moldnews.md

"Răuvoitorii PDM lucrează, fără să vrea", în favoarea partidului.


Astfel a comentat prim-vicepreședintele democraților, Vlad Plahotniuc, rezultatele sondajului de opinie făcut public astăzi de IDIS „Viitorul”, notează NOI.md.

Democratul a salutat ratingul înregistrat de PD, în comparație cu partidele de opoziție, dar și poziționarea lui Marian Lupu în topul candidaților la prezidențiale.

„Spuneam ieri într-un interviu cum‎ răuvoitorii mei și ai PDM lucrează, fără să vrea, pentru noi, prin campaniile murdare pe care le fac zi de zi. Ei se autodiscreditează prin propriile vorbe și acțiuni. Iată și rezultatul: PDM a depășit PAS, PN si PDA, iar Marian Lupu este aproape egal cu Maia Sandu și Andrei Năstase. Nu e laudă, nu e bucurie, e doar o constatare și o confirmare a ceea ce am spus de atîtea ori – că lupta cu dușmanii închipuiți nu mai prinde la oameni. La fel cum nu mai au priză nici «eroii» politici apăruți peste noapte, nici partidele apărute peste vară”, a comentat Vlad Plahotniuc.


Rezultatele sondajului realizat de CBS-Axa în parteneriat cu IDIS „Viitorul” arată că în eventualitatea alegerile parlamentare, voturilor alegătorilor deciși s-ar repartiza în felul următor: PSRM - 35,2% din voturi, PD - 13,3%, PN -13,1, Platforma „DA” -12,7%, PAS – 9,8%, PCRM – 7,2. Totodată, studiul arată că principalul favorit la prezidențiale este Igor Dodon, urmat de Maia Sandu, Andrei Năstase și Marian Lupu, care sînt aproape la egalitate de voturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?