Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Brad Pitt ar putea fi anchetat de FBI

23 sep. 2016,, 22:00   Externe
3661 0

Делом Брэда Питта о жестоком обращении с детьми занялось ФБР
Foto: kp.ru

Federal Bureau of Investigation (FBI) a transmis o declaraţie oficială prin care anunţă că ia în considerare deschiderea unei investigaţii în cazul actorului Brad Pitt, care a fost acuzat recent de abuzuri comise asupra copiilor săi, după ce ar fi consumat alcool în exces la bordul unui avion privat în care se afla cu familia, scrie New Musical Express.


Joi, presa americană a anunţat că actorul este anchetat de Poliţia din Los Angeles (LAPD) şi de Serviciul de protecţie a minorilor (L.A. County Dept. of Children and Family Services - DCFS) pentru prezumtive abuzuri verbale şi fizice comise asupra copiilor lui, care ar fi determinat-o pe soţia sa, Angelina Jolie, să depună actele de divorţ. Reprezentanţii poliţiei au negat acest lucru.

FBI a transmis un comunicat în care descrie presupusele acuze, inclusiv incidentul care s-ar fi petrecut săptămîna trecută la bordul avionului privat în care se aflau cei doi actori şi copiii lor, şi adaugă faptul că Biroul continuă să strîngă fapte şi va evalua dacă este cazul să fie deschisă o investigaţie la nivel federal.

Angelina Jolie a depus actele de divorţ, potrivit unor surse, pe 19 septembrie, iar cei doi actori sînt separaţi din 15 septembrie. Angelina Jolie şi Brad Pitt au o relaţie din 2004, iar în august 2014 s-au căsătorit. Ei au împreună şase copii, scrie news.ro

Actriţa a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”. Ea a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii. Actriţa nu a solicitat pensie alimentară pentru ea, nici pensie de întreţinere a copiilor.

La cîteva ore după confirmarea informaţiilor referitoare la divorţul cuplului, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People. ”Sînt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?