Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Democrații, către candidații la prezidențiale: E cel puțin ciudat

23 sep. 2016,, 14:27   Politică
5316 4
Foto: gagauzinfo.md

PDM face un apel către toți candidații la funcția de președinte să se axeze pe dezbaterea reala a problemelor țării, respectiv pe modul concret de rezolvare a acestora și să nu paraziteze comunicarea publică cu atacuri nefondate și exerciții de PR, transmite NOI.md cu referire la Serviciul de presă al PDM.


„E cel puțin ciudat că așa-zișii candidați de dreapta îl atacă constant pe Marian Lupu, candidatul prezidențial cu cel mai limpede mesaj proeuropean, tocmai în perioada în care acesta era la New York, întîlnindu-se cu lideri social-democrați din Europa și din lume și pledînd pentru drumul european al țării noastre. Aceste atacuri au o singură explicație – acești candidați se tem de Marian Lupu și de faptul că mesajul lui centrat pe stabilitate și pe continuarea căii europene are tot mai multă audiență în rîndurile cetățenilor”, menționează sursa citată.

PDM consideră drept dezamăgitor faptul că acești candidați sînt mai interesați de atacuri politice nefondate decît de soluțiile concrete pentru oameni și comunitățile locale.

PDM le cere candidaților la funcția de președinte a țării să înceteze acuzațiile ridicole și iresponsabile privind fraudarea alegerilor prezidențiale. „Aceste alegeri vor fi corecte: guvernul condus de PDM va face tot ceea ce trebuie pentru a asigura corectitudinea lor, iar observatorii interni și internaționali au toată libertatea și sprijinul să le monitorizeze. A pedala pe ideea de fraudă electorală este o dovadă de slăbiciune și de lipsă de soluții”, menționează PDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?