X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4036

Suspendarea traficului rutier pe str. Constantin Negruzzi

23 sep. 2016,, 13:00   Capitala
2915 0
Движение по ул. К. Негруцци приостановлено
Foto: noi.md

Primăria Municipiului Chişinău anunţă că în perioada 23 septembrie 2016 (ora 23.00) – 26 septembrie 2016 (ora 06.00), va fi suspendat traficul rutier pe strada Constantin Negruzzi, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere.


Pe perioada executării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze:

Ruta nr. 5 – traseul rutei se scurtează pînă la Gara Feroviară;

Ruta nr. 4:
În direcţia spre centrul urbei – de pe bd. Dacia pe Viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseul stabilit; Retur – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Ciuflea, Viaduct, str. Hristo Botev şi în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 8:
În direcția spre centrul urbei – de pe bd. Traian pe bd. Dacia, Viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt și în continuare pe traseul stabilit; Retur – pe același traseu;

Ruta nr. 28 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Tighina, str. București, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze:

Rutele nr. 3 şi nr. 122:
În direcția spre centrul urbei – de pe bd. Iu. Gagarin pe bd. Dimitrie Cantemir, str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseele stabilite; Retur – pe același traseu.

Rutele nr. 18, nr. 33, nr. 44 şi nr. 49 – de pe str. Tighina pe str. Columna, str. Ismail şi în continuare pe traseele stabilite.

Microbuze:

Rutele nr. 103 şi nr. 120 – de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sînt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?