Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Chirtoacă a organizat o „petrecere” la ședința Consiliului Municipal (VIDEO)

22 sep. 2016,, 12:45   Capitala
6476 8
Киртоакэ устроил «гаражную вечеринку» в мунсовете Кишинёва (ВИДЕО)
Foto: noi.md

Pentru prima oară după o perioadă îndelungată Primarul General al municipiului Chișinău Dorin Chirtoacă a apărut la ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) și imediat s-a ales cu un „cadou”.


Sosirea lui a fost așteptată de mulți consilieri, inclusiv de colegii lui din Partidul Liberal (PL). Iar socialiștii i-a oferit în dar două discuri de frînă pentru automobile, relatează NOI.md.

Chirtoacă a acceptat cadoul, l-a luat în mîini, s-a apropiat de masa șefului fracțiunii socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău Ion Cebanu și a lovit din ele în fața lui, spunînd, totodată, că nimeni nu are dreptul să se implice în viața lui personală, deoarece fiecare își are viața sa.

Potrivit regulamentului activității legislativului local, Chirtoacă este obligat să fie prezent la toate ședințele CMC. Dar Primarul sistematic încalcă toate regulile posibile.

Reamintim că la 12 septembrie în rețelele de socializare au apărut cîteva înregistrări video în care Chirtoacă împreună cu colegii din Primărie și PL a consumat în garaj băuturi alcoolice și a interpretat cîntecele renumitei formații rusești „Любэ”.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?