X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Deputat PCRM: Pentru noi, și Lupu, și Dodon sînt reprezentanți ai puterii

22 sep. 2016,, 12:25   Politică
3793 6

Foto: privesc.eu

Schimb de replici între reprezentanții PSRM și PCRM în cadrul unor dezbateri publice privind alegerile prezidențiale, notează NOI.md.


Deputata comunistă Elena Bodnarenco le-a reproșat socialiștilor că au acceptat tacit să participe la jocul puterii. „Aceste alegeri nu sînt semilegale, sînt ilegale. Pentru noi, și Marian Lupu, și Igor Dodon sînt reprezentanți ai puterii, ai majorității parlamentare. Noi nu am uitat că anume votarea domnului Timofti la funcția de președinte a oferit posibilitate guvernării de astăzi să acceadă la putere”, a menționat Bodnarenco.

În replică, deputatul socialist Vlad Batrîncea a venit cu acuzații similare la adresa PCRM. „Dumneavoastră ați votat pentru Candu, care este reprezentantul acestei mîini de fier, ați votat pentru Gaburici. În această legislatură, din noiembrie 2014 nu am votat pentru nicio numire”, a punctat Batrîncea.

„În schimb ați votat pentru modificarea Codului electoral, numirea Comisiei Electorale Centrale”, a replicat Bodnarenco.
Deputata a reiterat că PCRM va boicota acest scrutin, pe care îl califică drept ilegitim. „Haideți să demonstrăm că supremația legii există în această țară. Noi luptăm pentru alegeri parlamentare. Dacă există așteptări privind alegerile prezidențiale, să organizăm un referendum constituțional”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?