X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Canalul de televiziune ABC7 a anunțat decesul lui Hillary Clinton (VIDEO)

16 sep. 2016,, 01:00   Externe
7478 4

Американский телеканал ABC7 сообщил о смерти Хиллари Клинтон (ВИДЕО)
Foto: evzmd.md

Canalul de televiziune american ABC7 a început ieri emisiunea transmisă în direct Breaking news cu știrea despre moartea lui Hillary Clinton, candidatul Partidului Democrat în alegerile prezidențiale din SUA.


Prezentatorul Joe Torrez a început miercuri buletinul de știri cu declarația: „Începem ultimele știri cu moartea lui Hillary Clinton”. Stați liniștiți, Clinton e vie și sănătoasă. Cel puțin nu atît de bolnavă încît să nu își poată continua campania electorală.

La puțin timp după gafa comisă, prezentatorul a explicat că, potrivit afirmațiilor medicilor, Hillary Clinton moare (sau va muri – nota red.) din cauza pneumoniei.

Filmulețul cu gafa comisă în studioul ANC7 a fost postat pe site-ul Mediaite. În material se anunță că Hillary Clinton e bine mersi.

Reamintim că Hillary Clinton mai nu a leșinat la ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor teroriste de la 11 septembrie în New York. Ulterior, medicii au anunțat că fostul secretar de stat al SUA a fost diagnosticată cu pneumonie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?