X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4007

Un expert în medicina legală suspectează Rusia de complicitate la boala lui Clinton

14 sep. 2016,, 12:40   Externe
5188 6

Эксперт заподозрил Россию в причастности к болезни Клинтон
Foto: rosbalt.ru

Bennet Omalu, expert american în medicina legală, suspectează Rusia de complicitate la boala lui Hillary Clinton, candidat pentru alegerile prezidențiale din SUA.


El și-a expus opinia pe Twitter după recentul incident, cînd candidatei în cursa pentru Casa Albă i s-a făcut rău la o întîlnire în public.

Omalu a scris într-un mesaj de-al său: „Eu sugerez staffului electoral să organizeze neîntîrziat recoltarea de sînge de la Clinton pentru expertiza toxicologică. Există probabilitatea că ea a fost otrăvită”.

În următorul mesaj postat pe Twitter, medicul a menționat, în contextul situației legate de starea de sănătate a candidatei democrate, că nu are încredere în președintele Rusiei, Vladimir Putin, precum nu are nici în concurentul republican, Donald Trump, care își arată periodic simpatia pentru liderul rus. Dacă ne amintim de fostul spion FSB Aleksandr Litvinenko, otrăvit cu poloniu la Londra în 2006 de un alt spion rus, trimis de alt fost spion rus, care a activat în Germania pe timpul URSS, îți vine în minte gîndul că nimic nu este imposibil, conchide Omalu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?