X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

"Mă simt bine", afirmă Hillary Clinton pe Twitter

13 sep. 2016,, 10:53   Externe
2252 0

Хиллари Клинтон: Иду на поправку
Foto: gazeta.ru

Candidata democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, care se tratează la domiciliu în urma unei pneumonii, a scris pe Twitter luni că se simte mai bine și este nerăbdătoare să își reia campania, potrivit AFP.


"Mulțumesc tuturor celor care m-au contactat pentru a-mi transmite urările lor! Mă simt bine și îmi revin", a scris Hillary Clinton într-un mesaj semnat cu litera "H", fapt ce înseamnă că nu a fost scris de echipa sa de campanie, ci chiar de fostul secretar de stat.

Într-un al doilea mesaj ea a afirmat că va reveni "în curînd" pe teren.

Mai devreme în cursul zilei, purtătorul său de cuvînt a spus că Hillary Clinton își va relua activitățile la mijlocul sau sfîrșitul săptămânii.

Ea și-a anulat însă deplasarea pe care trebuia să o efectueze miercuri în Nevada, potrivit unui apropiat al soțului său, Bill Clinton.

"El va face campanie în numele secretarului de stat în Nevada", a făcut cunoscut acest consilier. De asemenea, Bill Clinton va merge în locul soției sale și marți în California la o recepție pentru a strînge de fonduri.

Hillary Clinton încerca luni să-și recapete forțele la domiciliul său din Chappaqua, lîngă New York. Ea și-a anulat deplasarea pe care trebuia să o efectueze luni și marți în California.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?