Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cum l-a „vînat” Usatîi pe Putin (VIDEO)

13 sep. 2016,, 00:45   Politică
10628 8

Cum l-a „vînat” Usatîi pe Putin
Foto: ava.md

Liderul Partidului Nostru și primarul mun. Bălți, Renato Usatîi a participat, la 10 septembrie, în Piața Roșie la ceremoniile prilejuite de ziua Moscovei.


Acesta s-a lăudat prin intermediul imaginilor postate pe site-ul său personal că s-a aflat în tribune cu cîteva rînduri mai sus de președintele rus, Vladimir Putin, premierul Dmitri Medvedev și primarul Moscovei, Serghei Sobianin, comunică Puterea.

Cum îi este obiceiul, Usatâii a făcut uz de telefonul său pentru a filma show-ul din Piața Roșie, dar, se pare, ținta prioritară a obiectivului acestuia a fost președintele Putin. Totuși, probabil, marele eșec al lui Usatîi a fost că nu a reușit să facă un selfie cu Putin, dar în schimb a făcut-o cu liberal-democratul rus, Vladimir Jirinoski.

Liderul Partidului Nostru nu s-a ostenit să facă un colaj prin care a dorit, probabil, să demonstreze că s-a aflat la o dare de mînă de liderul de la Kremlin.

Renato Usatâi a fost invitat la sărbătorirea celor 869 de ani de la înființarea Moscovei de primarul capitalei ruse și guvernul Moscovei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?