Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Candidații care vor ieși în turul doi, în viziunea unui fost ambasador

9 sep. 2016,, 15:33   Politică
7401 5
Foto: dantomozei.ro

Fostul ambasador al Republicii Moldova în Austria Andrei Popov susține că există o mare probabilitate ca în turul doi al alegerilor prezidențiale să ajungă Igor Dodon și Marian Lupu.


Asta în cazul în care atît Maia Sandu, cît și Andrei Năstase vor candida în alegeri și nu vor desemna un candidat comun, relatează NOI.md.

„Dacă Maia Sandu și Andrei Năstase, care exprimă doleanțele electoratului de centru-dreapta nu-și schimbă modul de interacțiune, nu vor începe să apară împreună și nu vor pune împreună echipele sale de experți, există foarte multe șanse ca Marian Lupu să valorifice potențialul și pîrghiile pe care le are Vladimir Plahotniuc și, prin extensie, Partidul Democrat. Acest lucru îl va ajuta să acceadă în turul doi împreună cu Dodon contrar așteptărilor, stărilor de spirit și sondajelor care îl plasează pe locul 4 sau 5”, susține Andrei Popov.

Acesta a punctat că lupta dintre Maia Sandu și Andrei Năstase este una foste strînsă, „dacă pînă la 30 septembrie ei nu se pot decide, cred că ar trebui să tragă la sorți”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?