X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

„AUTO MALL FEST” a adunat la „Moldexpo” tot felul de amatori de auto (VIDEO) ©

6 sep. 2016,, 11:20   Ştiri Auto
6473 0
«AUTO MALL FEST» собрал на «Moldexpo» автолюбителей всех мастей (ВИДЕО)
Foto: noi.md

Expoziția „AUTO MALL FEST” a adunat la CIE „Moldexpo” amatorii și participanții la businessul automobilistic pentru a treia oară.


Peste 30 de producători au prezentat în pavilionul nr.2 al CIE „Moldexpo” un sortiment larg de piese auto, accesorii și produse chimice pentru automobile. În anul curent expoziția a coincis cu cea de-a 10-a aniversare a Companiei „Auto Mall”, relatează NOI.md.

Ceremonia de inaugurare a Festivalului „AUTO MALL FEST”, în cadrul căruia a avut loc o expoziție a echipamentelor auto, a avut loc într-o atmosferă de sărbătoare. Toate privirile vizitatorilor au fost ațintite asupra platformei de lîngă scena centrală a pavilionului nr.2 al CIE „Moldexpo” unde transformerii Optimus Prime și BumbleBee au mers de-a lungul rîndurilor și au dat start festivalului de automobile. Din toate colțurile scenei au fost lansate focuri de artificii, dînd astfel start celei mai mari expoziții auto din Moldova.

Directorul general al „Auto Mall” Alexei Vinogradenco a povestit cine sînt potențialii clienți ai Expoziției. „Expoziția noastră este destinată tuturor participanților la businessul automobilistic. În primul rînd, aceștia sînt clienții angro care procură produse auto și ulterior le vînd companiilor care activează în domeniul serviciilor auto, comerțului cu automobile, inclusiv în domeniul comerțului prin internet. Totodată, expoziția prezintă un interes deosebit pentru clienții corporativi și alți participanți ai pieței auto”, a declarat Vinogradenco în cadrul unui interviu oferit portalului NOI.md.



Potrivit spuselor directorului general al „Auto Mall”, cumpărătorii cu amănuntul au putut găsi la expoziție multe lucruri utile. „Clienții cu amănuntul beneficiază de serviciile stațiilor noastre de deservire tehnică, precum și de serviciile partenerilor companiei noastre. Pentru prima oară am organizatpentru ei noi o sărbătoare în cadrul Festivalului „AUTO MALL FEST”. Aici se poate veni cu toată familia, indiferent de vîrstă. Pe teritoriul Festivalului există o zonă de agrement pentru copii. Aici copii au putut să deseneze, să se joace cu mașinuțele, fiind supravegheați de maturi. În plus, aici au fost incluși roboții – cea mai îndrăgită distracție a copiilor”, a menționat Vinogradenco.

Reprezentantul „Bosch” a relatat că pe standul Companiei a fost prezentat un spectru larg de piese auto, precum și utilajul Companiei în funcțiune. „În cadrul expoziției „AUTO MALL FEST” am prezentat dispozitivul „Bosch” ESP-118 care testează injectoarele diesel „CommonRail” de la diferiți producători. Acesta este foarte actual pentru piața autohtonă, deoarece peste 60 la sută din conducătorii auto din Moldova au încredere în automobile diesel. Respectiv, stațiile de deservire tehnică urmează să ofere soluții pentru diagnosticarea automobilelor diesel”, a relatat el.

Șeful oficiului „Tenneco” de la Moscova Anton Kulikov a menționat în cadrul interviului oferit reporterului NOI.md cît de importantă pentru Companie a fost participarea la Expoziția „AUTO MALL FEST”. „Compania „Tenneco”, pe care o reprezint, este cunoscută prin brandurile „Monroe” și „Walker” în segmentul suspensiei, amortizatoarelor și sistemelor de evacuare a gazelor de eșapament. „Auto Mall” este unul dintre cei mai mari clienți ai noștri pe piața Moldovei. Noi cooperăm cu „Auto Mall” din momentul fondării acestei Companii, adică toți cei 10 ani. În această perioadă cooperarea noastră a fost foarte reușită”, a spus Kulikov.

Directorul Companiei „Pro Rechip” SRL (cunoscută prin brandul „5 koleso” – nota red.) Andrei Reznic a spus că cu fiecare an ce trece cooperarea cu „Auto Mall” devine tot mai productivă. „Cooperăm strîns de circa opt ani. „Auto Mall” acordă atenție sporită micilor companii, le ajută în promovarea și instruirea personalului. Grație susținerii „Auto Mall” am ieșit la un nivel nou al vînzărilor. Am ridicat nivelul tehnologic în comunicarea cu clientul, fapt pentru care îi aducem Companiei „Auto Mall” mulțumiri deosebite. Vrem să le dorim partenerilor noștri ca pe viitor „Auto Mall” să devină o platformă mai mare pentru toți participanții pieței auto”, a spus directorul „Pro Rechip” SRL.

În cadrul Festivalului „AUTO MALL FEST” a mai avut loc o expoziție a automobilelor vechi. Împreună cu mașinile de epocă „Pobeda”, „Citroen” și „Cadillac” au fost prezentate și autovehicule cu tuning „Ferrari” „Jeep”, „Ford” și multe altele.

Persoanele interesate de toate evenimentele, acțiunile și manifestațiile, precum și de știrile din lumea automobilelor sînt invitate să viziteze site-ul oficial al Companiei „Auto Mall”.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?