X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Lupu explică ce l-a determinat să candideze la funcția de președinte

1 sep. 2016,, 10:20   Politică
4161 7

Foto: noi.md

Alegerea strategică a Republicii Moldova a fost făcută, iar orice turnură va avea efecte dezastruoase, a declarat astăzi liderul PD, Marian Lupu, nominalizat ieri de formațiune drept candidat la funcția de președinte, notează NOI.md.


Politicianul a ținut să explice astăzi publicului ce l-a determinat să candideze la acest post. „Este obligația noastră de a tripla eforturile în ceea ce privește creșterea prosperității, asigurarea locurilor de muncă, asigurarea condițiilor sociale pentru familiile din țara noastră, eradicarea flagelului corupției, modernizarea administrației publice și a serviciilor. Forța rezidă în stabilitatea guvernării, încrederea cetățenilor în viitor și integrarea europeană. Anume pentru acest proiect de țară am acceptat să candidez la funcția de președinte”, a explicat democratul.

Marian Lupu a menționat că va pleda cauza Moldovei în fața liderilor europeni și ai celor globali, astfel încît țara noastră să primească un sprijin cît mai larg în atingerea obiectivelor sale. „Eu mereu am considerat că Moldova trebuie să aibă o politică externă inteligentă, echilibrată și în interesul cetățenilor săi”, a punctat Lupu.

Astăzi grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în susținerea lui Marian Lupu va merge la CEC pentru a depune setul de documente necesare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?