X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Oamenii de afaceri din Brașov vor extinde cooperarea cu Moldova

22 aug. 2016,, 18:00   Business
3048 0
Бизнесмены Брашова расширят сотрудничество с Молдовой
Foto: noi.md

Oamenii de afaceri din județul Brașov (România) vor vizita în noiembrie Republica Moldova cu o misiune economică, informează NOI.md.


Potrivit Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei (CCI), la această înțelegere s-a ajuns în cadrul întrevederii președintelui CCI a Republicii Moldova, Sergiu Harea, cu directorul general al CCI Brașov, Cosmin Roșia. Întrevederea a avut loc cu scopul de a consolida parteneriatele intercamerale și a identifica noi oportunități de colaborare a agenților economici de pe ambele maluri ale Prutului.

Sergiu Harea și Cosmin Roșia au discutat despre modalitățile de colaborare dintre CCI a Moldovei și CCI Brașov în vederea susținerii reprezentanților mediului de afaceri și intensificării relațiilor de cooperare comercial-economică.

Părțile au examinat posibilitățile de realizare a unor activități comune, precum și aplicarea la proiectele europene.

Cosmin Roșia a prezentat potențialul regiunii Brașov, menționînd că agenții economici din județul Brașov au deosebita plăcere să consolideze relațiile de colaborare cu businessmenii din Republica Moldova, deoarece RM este unul din principalii importatori de mărfuri din România.

Președintele CCI a Moldovei a efectuat o vizită la întreprinderile din domeniul tehnic și agroalimentar din Brașov, care exportă mărfuri în Republica Moldova.

În cadrul întrevederii părțile au convenit ca camerele de comerț și industrie ale R. Moldova și județului Brașov să organizeze o misiune economică în RM, în luna noiembrie curent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?