Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Repetițiile pentru parada de Ziua Independenței modifică circulația în centrul Chișinăului (VIDEO)

22 aug. 2016,, 11:50   Capitala
3902 0
Репетиции парада ко Дню независимости изменят движение в центре Кишинёва
Foto: rtr.md

Pe parcursul a trei zile înainte de Ziua Independenței, Ministerul Apărării va desfășura în centrul Chișinăului repetiția paradei de sărbătoare.


În legătură cu aceasta, Piața Marii Adunări Naționale va fi închisă pentru circulația transportului în perioada 24-26 august. De Ziua Independenței circulația la fel va fi restricționată. Informația a fost comunicată astăzi de viceprimarul capitalei Nistor Grozavu în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei, notează NOI.md.

În perioada 24-26 august circulația transportului va fi restricționată în perimetrul străzilor Mihai Viteazul și Ismail. Potrivit lui Nistor Grozavu, în intervalul orar 08.00-14.00, transportul va fi redirecționat pe străzile paralele. În timpul apropiat Primăria va anunța itinerarul și orarul circulației transportului public în timpul blocării arterei principale.

De Ziua Independenței, pe 27 august, circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, inclusiv Piața Marii Adunări Naționale, la fel va fi restricționată în prima parte a zilei.

Ministerul Apărării a început pregătirile intense pentru parada de Ziua Independenței încă la mijlocul lunii iulie. Repetițiile s-au desfășurat în mare parte pe șoseaua Hîncești de la Telecentru. Prima repetiție în Piața Marii Adunări Naționale a avut loc pe 19 august.

Ultima paradă militară la Chișinău a fost organizată în anul 2011, cu prilejul aniversării a 20-a a independenței Republicii Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?