X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Stăpînii dorm, iar ei „muncesc”. Isprava a doi tineri în capitală

19 aug. 2016,, 10:45   Capitala
2741 1

Foto: infprut.ro

În capitală au fost reținuți doi tineri care au pătruns într-un apartament din sectorul Buiucani în timp ce stăpînii acestuia dormeau, informează NOI.md.


Potrivit Direcției de poliție a municipiului Chișinău, indivizii, de 17 și 18 ani, au furat telefoane mobile și un laptop, iar în jurul orei cinci dimineață au fost reținuți de ofițerii de investigație ai IP Botanica.

Tinerii, originari din raionul Basarabeasca, au fost escortați și audiați la inspectorat, unde au povestit cu lux de amănunte cum au săvîrșit furtul. Unul dintre ei a pătruns pe geam și sustrăgea bunurile, iar celălalt stătea în stradă să urmărească împrejurimile. Proprietarii apartamentului dormeau și nu au auzit nimic din ce se petrecea la ei în casă.

Bunurile au fost ridicate și urmează a fi întoarse proprietarilor, iar indivizii sînt cercetați penal pentru furt și riscă o pedeapsă cu amendă de la 6000 de lei la 20 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la patru ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?