X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Democrații, în căutarea candidatului

18 aug. 2016,, 15:57   Politică
4189 4
Democrații, în căutarea candidatului
Foto : gagauzinfo.md

PDM a inițiat consultări în organizațiile teritoriale de partid înainte de a anunța candidatul său la funcția de președinte al Republicii Moldova.


Potrivit unui comunicat de presă, organizațiile teritoriale vor intensifica consultările cu cetățenii pentru identificarea candidatului formațiunii la alegerile prezidențiale din 30 octombrie, relatează NOI.md.

Discuțiile vor avea loc în perioada 18-25 august și vor fi totalizate la nivelul forurilor de conducere ale organizațiilor teritoriale ale PDM.

În procesul de consultare vor fi implicați toți membrii de partid, de la fiecare organizație primară, care își vor exprima liber ideile și opțiunile privind participarea partidului la alegerile prezidențiale de pe 30 octombrie, potrivit conducerii partidului. Membrii PDM vor face propuneri și pentru temele care să fie incluse în viitorul program electoral al candidatului formațiunii.

La finalul acestor consultări, reprezentanții fiecărei organizații teritoriale, în cadrul Consiliului Politic Național al PDM, vor analiza opțiunile exprimate și vor lua deciziile privind candidatul și strategia partidului în campania electorală din această toamnă.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 30 octombrie 2016.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?