X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Primarul de Comrat consideră că primul an în această funcţie a fost unul reuşit

5 aug. 2016,, 10:00   Politică
2754 4
Примар Комрата считает успешным первый год деятельности на этом посту
Foto: gagauzinfo.md

Serghei Anastasov, primarul capitalei Găgăuziei - Comrat, ales pe listele "Partidului Nostru", a prezentat, joi, raportul anual de activitate şi consideră că acesta a fost unul reuşit.


Potrivit Agenţiei INFOTAG cu referire la presa locală, el susţine că principala performanţă este achitarea datoriilor administraţiei orăşeneşti, care însumau 8 mil. lei.

"Astăzi, practic, nu mai avem această chestiune pe ordinea de zi", a remarcat primarul.

Potrivit lui, în oraş a fost încheiat un proiect al partenerilor americani din USAID, cu ajutorul cărora au fost procurate 300 de tomberoane.

"Poate că este o cantitate mică, dar oraşul se află într-o stare bună la capitolul salubrizare. Au fost lichidate 10 gunoişti de la periferiile localităţii", a menţionat Anastasov.

El consideră că a fost minimalizată şi o altă problemă dureroasă pentru locuitorii Comratului - insuficienţa de locuri la grădiniţe.

"Coridoarele Primăriei un timp erau pline de mame cu copii. În legătură cu aceasta, noi am reconstruit încăperile în patru grădiniţe, investind circa 1,5 mil. lei. Către toamnă vor mai fi deschise alte patru grupe. În acest scop Comitetul Executiv al autonomiei a alocat 2,5 mil. lei", a remarcat Anastasov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?