Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Ziar dedicat împlinirii unui an de zile de la investirea lui Usatîi

2 aug. 2016,, 11:58   Politică
4793 1
Вышел номер газеты, посвященный году примарства Усатого
Foto: ru1.md

De sub tipar, a ieșit un nou număr al ziarului „365”, care este dedicat în totalitate rezultatelor primului an de conducere a capitalei de nord de către echipa lui Renato Usatîi.


Motto-ul ediției – „Iubesc Bălțiul!”. Pe 44 de pagini ale ziarului, cititorii vor găsi materiale despre cum au fost rezolvate cele mai stringente probleme ale orașului pe parcursul acestui an. Ziarul va spune despre realizarea planurilor și conceptelor privind dezvoltarea municipiului Bălți, cum se repară străzile orașului, cum este fortificată colaborarea internațională a capitalei de nord cu alte orașe din multe țări ale lumii.

Lupta de succes a primarului de Bălți, Renato Usatîi, și echipei lui cu corupția, lichidarea furturilor și neglijenței în administrarea orașului, curățenia în toate domeniile gospodăriei orășenești – toate acestea și multe alte teme de actualitate sînt iluminate în reportajele și articolele analitice ale ediției.

Ziarul va fi unul interesant nu toate bălțenilor, dar și tuturor locuitorilor Moldovei. Noile tehnologii ale conducerii orașului, experiența prețioasă a victoriei asupra schemelor de corupție, administrarea deșteaptă și inovatoare a teritoriului urban – despre toate acestea citiți în ziarul „365 de zile!”
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?