Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

O companie de materiale de construcţie a fost amendată cu 1 milion de lei

2 aug. 2016,, 09:10   Economie
3238 0
Компания строительных материалов была оштрафована на 1 миллион леев
Foto: agora.md

Consiliul Concurenţei a amendat Compania Supraten cu peste 1 milion de lei pentru concurenţă neloială faţă de producătorul suedez de materiale de construcţie Saint-Gobain Byggprodukter AB.


Potrivit comunicatului Consiliului Concurenţei, contravenţia a fost depistată în cadrul unui control operat în baza reclamaţiei importatorului de producţie Saint-Gobain Byggprodukter AB – companiei Intels-MDV. În particular, s-a constatat că Compania Supraten a copiat ilegal brandul Weber Vetonit, care aparţine companiei suedeze Saint-Gobain Byggprodukter AB şi l-a utilizat la vînzarea producţiei analogice proprii cu brandurile Finito SV+ şi Eurofin SV+.

Consiliul Concurenţei consideră că Supraten a întreprins intenţionat măsurile respective, pentru a induce în eroare consumatorii. Compania trebuie să achite amenda şi pînă la 1 septembrie curent să înlăture carențele depistate.

Saint-Gobain Byggprodukter AB se ocupă de producerea şi distribuirea materialelor de construcție în Suedia, iar Supraten – în Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?