Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

PLDM, atacat dur de Filip: „Nu vă ascundeți după socialiști!”

27 iul. 2016,, 11:13   Politică
2535 2

PLDM, atacat dur de Filip: „Nu vă ascundeți după socialiști!”
Foto: sputnik.md

Premierul Pavel Filip i-a acuzat astăzi pe liberal-democrați de faptul că au fost părtași la o serie de scheme frauduloase pe vremea cînd se aflau la guvernare, notează NOI.md.


Potrivit lui Filip, cele mai grave încălcări care au prejudiciat statul au fost comise de liberal-democrați în structurile vamale, ale fiscului și cele ale Ministerului de Interne. În acest sens, premierul le-a reproșat deputaților PLDM lipsa de scrupule.

„De ce nu ați semnalat că statul este captiv atunci cînd ați fost prinși că se fură din BEM, vamă, fisc? Sau credeți că dacă va ascundeți după socialiști, nu vi se mai văd urechile? Vreți să vă povestesc despre proiectele pe care le-ați propus, dar care au dus la hoții? Strict politic vouă ar trebui să vă fie rușine să vorbiți despre captivitate. Sa vă spun despre modul fraudulos în care ați gestionat banii din finanțarea externă, despre care am descoperit acum la MAI, inclusiv prin sistemul privind monitorizarea traficului”, a menționat Filip astăzi, în timpul audierilor pe marginea moțiunii de cenzură.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?