X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Experții UE vor împărtăși cu Moldova experiența în reglementarea serviciilor poștale

26 iul. 2016,, 14:30   Societate
1725 0
Эксперты ЕС поделятся с Молдовой опытом по регуляции почтовых услуг
Foto: unimedia.info

Experții Uniunii Europene vor împărtăși cu Moldova experiența în domeniul reglementării serviciilor poștale și liberalizării pieței de servicii poștale, relatează NOI.md.


Potrivit comunicatului Centrului de Informare al Vecinătății Europene, experții din Lituania se vor afla la Chișinău în perioada 25 - 29 iulie, pentru a oferi autorităților moldovenești recomandări pentru elaborarea unui cadru juridic național care va reglementa furnizarea de servicii poștale, în conformitate cu legislația și cele mai bune practici ale UE.

Evenimentul este organizat de Instrumentul de Asistență Tehnică și Schimb de Informații al Comisiei Europene (TAIEX), în colaborare cu Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației a Moldovei.

În cadrul întrevederilor de cinci zile ale misiunii de experți cu personalul ANRCETI vor fi abordate următoarele subiecte: procesul de liberalizare a pieței serviciilor poștale, practica UE de stabilire a taxelor poștale, precum și taxele și despăgubirile aferente furnizării de servicii poștale universale. De asemenea, experții vot prezenta mecanisme de soluționare a reclamațiilor clienților și reglementare a litigiilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?