X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Incendiu de proporții în Madagascar: 38 de persoane au murit

26 iul. 2016,, 11:40   Externe
1894 0

На Мадагаскаре во время вечеринки в доме вспыхнул пожар, 38 человек погибли
Foto: unian.net

Un incendiu declanșat accidental, în noaptea de sîmbătă spre duminică, la o casă din zona centrală a statului Madagascar, a făcut prăpăd.


38 de persoane, dintre care 16 copii, au murit.

Din cele 39 de persoane ce erau prezente în casă în momentul incendiului, 38 dintre aceştia au murit, 16 fiind copii, iar cel mai tînăr avînd vîrsta de şase luni, a declarat agenţiei France-Presse un reprezentant al Jandarmeriei locale, potrivit Mediafax. După terminarea procesului de reabilitare al acoperişului unei case străvechi, a avut loc o petrecere. La sfîrşitul evenimentului festiv, în noaptea de sîmbătă spre duminică, acoperişul de paie a luat foc.

Focul a pornit de la un cuptor ce se afla în curte, răspîndindu-se către o micuţă cabană construită din paie de orez şi îndreptîndu-se apoi spre acoperişul casei. Unul din fiii proprietarului este singurul ce a supravieţuit incendiului, sărind pe fereastra casei; acesta prezintă răni la nivelul picioarelor, dar este în afara oricărui pericol. Doi săteni ce au sărit în ajutorul victimelor prezintă arsuri grave pe suprafaţa corpului.

Din cauza instabilităţii din regiune şi infracţionalităţilor, invitaţii la petrecere hotărîseră să rămînă peste noapte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?