X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Chirtoacă a acuzat-o pe una dintre adeptele lui Dodon (VIDEO)

18 iul. 2016,, 10:05   Politică
4832 1
Киртоакэ обвинил сподвижницу Додона
Foto: rfi.ro

Primarul general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a acuzat-o pe una dintre adeptele președintelui PSRM, Igor Dodon, că nu dorește să demonteze panourile de publicitate de la Botanica, informează NOI.md.


Acuzațiile au răsunat în momentul în care, în timpul ședinței operative a serviciilor Primăriei de astăzi, pretorul sectorului Botanica raporta despre succesele campaniei de demontare a panourilor de publicitate de pe bulevardul Dacia și alte străzi conexe. Oleg Rățoi a comunicat că au rămas doar 4-5 panouri publicitare care aparțin unui agent economic aflat în conflict cu Primăria. „Ei nu doresc să demonteze benevol panourile de publicitate”, a spus Rățoi.

Primarul a declarat că lucrările de demontare trebuie să continue „în pofida tuturor problemelor”. „Cel mai probabil, este vorba de «prietena» lui Dodon de la «Aquarelle» (agenție de publicitate și revistă omonimă – n.red.). Deja se pregătesc pentru campania electorală. Dacă vom lăsa totul cum este, înseamnă că ei au mai multe drepturi decît ceilalți. Se cred mai deștepți ca alții?”, a menționat Chirtoacă.

Precizăm că demontarea panourilor de publicitate a început în primăvara anului curent în sectorul Centru al capitalei. În pofida promisiunilor lui Chirtoacă despre aceea că panourile de publicitate vor dispărea de pe străzile centrale ale Chișinăului, în unele locuri acestea continuă să atîrne.

La Botanica, de la începutul lunii iunie au fost demontate peste 130 de panouri de publicitate. În locul lor au rămas carcase metalice pe care pretorul local a promis să le demonteze în timpul apropiat.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?