Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Timofti către Hollande: Reconfirmăm disponibilitatea de a coopera strîns în lupta cu amenințările teroriste

15 iul. 2016,, 13:51   Politică
3539 6

Timofti către Hollande: reconfirmăm disponibilitate de a coopera strîns cu amenințările teroriste
Foto: tv7.md

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Republicii Franceze, François Hollande, în legătură cu tragicul atac terorist care a avut loc de Ziua Națională a Franței la Nisa.


Șeful statului susține că a aflat cu profundă indignare și multă tristețe despre atacul extrem de grav produs în orașul Nisa, soldat cu numeroase pierderi de vieți omenești și persoane rănite.

Potrivit lui, în aceste momente dramatice, în numele poporului Republicii Moldova și al său personal, dorește să transmită poporului francez întreaga compasiune și susținere, iar familiilor îndoliate – sincere condoleanțe. „Gîndurile mele se îndreaptă și către cei răniți în acest atac nejustificat și intolerabil, cărora le urez însănătoșire grabnică. Sîntem solidari cu Republica Franceză și condamnăm viguros flagelul terorismului și orice acte de violență. Totodată, țin să reconfirm deplina disponibilitate a Republicii Moldova de a coopera strîns în lupta împotriva unor astfel de amenințări”, susține președintele.

De asemenea, astăzi, un grup de consilieri prezidențiali au depus flori la sediul Ambasadei Republicii Franceze din Chișinău și au semnat în cartea de condoleanțe deschisă de misiunea diplomatică franceză, în numele președintelui Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?