Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 505

Turcii de la „Osmanlispor” Ankara au ajuns la Chișinău pentru meciul cu „Zimbru”

14 iul. 2016,, 11:00   Sport
3004 0

Turcii de la „Osmanlispor” Ankara au ajuns la Chișinău pentru meciul cu „Zimbru”
Foto : mail.ru

Reprezentanta capitalei Turciei în preliminariile UEFA Europa League, „Osmanlispor” FK, a sosit la Chișinău pentru prima manșă al celui de-al doilea tur preliminar contra „Zimbrului”.


Formația turcă a venit în Moldova cu un avion privat, aducînd o delegație de peste 50 de persoane, fiind pregătiți de meciul din această seară de la stadionul „Zimbru”, ora 20:00.

„Osmanlispor” este o formație cu tradiție în Super Liga Turciei, fondată în 1978, jucînd mai mulți ani sub denumirea de „Ankaraspor”, schimbîndu-și titulatura în anul 2014.

Gruparea din Ankara are o istorie cu multe urcușuri și coborîșuri. În sezonul 2009/2010 a retrogradat în liga a doua, după ce forul fotbalistic din Turcia a depistat o relație extra-sportivă între „Ankaraspor” și concitadina „Ankaragucu”. În cele din urmă, Ankaraspor și-a schimbat denumirea în „Osmanlispor” și a promovat din nou în Super Liga.

În ultimul sezon al competiției interne, „Osmanlispor” a ocupat poziția a cincea și s-a calificat în preliminariile Europa League.

Echipa turcă a desfășurat aseară, pe stadionul „Zimbru”, antrenamentul oficial înaintea partidei de astăzi. La conferința de presă, tehnicianul turcilor, Mustafa Reşit Akçay, a declarat că „Zimbru” creează foarte multe ocazii de a marca și luptă pe teren, ceea ce le dă de înțeles că vor avea parte de un meci greu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?