X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Ambasada americană despre coordonarea vizitei lui Gofman în SUA

13 iul. 2016,, 15:01   Politică
4352 1

Foto: www.realitatea.md

"Guvernul SUA nu a fost implicat în coordonarea vizitei lui Mihail Gofman în Statele Unite", se menționează în e-mailul primit de la Ambasada SUA, după ce redacția Today.md a făcut o interpelare pentru a afla dacă fostul șef-adjunct al Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor din cadrul Centrului Național Anticorupție (CNA), Mihail Gofman, a plecat la Washington la invitația unor instituții de stat americane, transmite NOI.md


"Am urmărit informația apărută în presă despre vizita domnului Gofman în Statele Unite ale Americii. Guvernul SUA nu a fost implicat în coordonarea vizitei sale și ne abținem de la speculații cu privire la natura întîlnirilor sale private. Cu orice întrebări suplimentare, rugăm să vă adresați domnului Gofman sau reprezentanților săi", se menționează în scrisoare.

Amintim că Mihail Gofman a declarat în cadrul emisiunii "Interpol" că a plecat la Washington, după ce anumite persoane din Guvernul SUA s-au arătat interesate de informațiile pe care le cunoaște despre ce se întîmplă în Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?