X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Dodon: Democrații și liberalii au decis pentru o zi să devină prietenoși cu Rusia

5 iul. 2016,, 15:07   Politică
6095 10

Foto: bloknot-moldova.md

Partidul Democrat și unioniștii din PL care i s-au alăturat își dau toată silința pentru a-l impresiona pe Dmitri Rogozin și a crea iluzia susținerii actualului guvern din partea Federației Ruse.Acest lucru l-a scris pe pagina sa de pe rețelele de socializare președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, transmite NOI.md


Potrivit lui, în pofida faptului că cuvintele democraților denotă deschidere față de FR, în realitate ele promovează o politică antirusească agresivă.

„Unu: la 30 iunie ei au votat pentru deschiderea oficiului NATO în Moldova! Au votat deputații majorității și liderul PD, Marian Ilici (Lupu – n.red.), personal. Doi: la 1 iulie ei au adoptat în prima lectură noul Cod al audiovizualului, a cărui esență constă în interzicerea posturilor de știri, dezbaterilor și showurilor rusești în Moldova. Trei: în aceeași zi, Nicolae Timofti a semnat un decret privind Ziua comemorării victimelor stalinismului”, scrie Dodon.

Politicianul îndeamnă să nu se creadă în cuvinte, dar să se judece după fapte.

Astăzi, în Moldova a sosit adjunctul șefului guvernului rus și reprezentantul special al președintelui FR pentru Transnistria, Dmitri Rogozin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?