Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Lupu: Urgența cea mare pentru Moldova este combaterea sărăciei

4 iul. 2016,, 18:30   Politică
3999 19

Лупу: Самая злободневная задача Молдовы – борьба с бедностью
Foto: noi.md

Urgența cea mare pentru Moldova este combaterea sărăciei.


De această părere este liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Marian Lupu.

După cum relatează TRIBUNA, el a făcut această afirmaţie la Geneva, unde a participat la reuniunea Consiliului Internaţionalei Socialiste, vicepreşedinte al căreia este. În cadrul reuniunii, Marian Lupu a avut un discurs la teme economice, referindu-se inclusiv la reducerea inegalităților în economia globală.

„Avem nevoie de reglementări în cadrul schimburilor comerciale internaționale pentru a asigura un comerț global corect, în care să fie luate în considerare nevoile țărilor mai mici și nevoile țărilor cu economie mai slabă. PDM este conștient de necesitatea eliminării inegalității, iar urgența cea mare pentru Moldova este combaterea sărăciei. Luptînd contra sărăciei, vom obține indirect și rezultate în atenuarea inegalităților sociale”, a spus Marian Lupu.

Președintele PDM a mai notat și rolul tehnologiilor informaționale asupra dezvoltării economice și necesității, subliniind că inovațiile tehnologice trebuie să fie disponibile majorității populației, astfel contribuind la creșterea oportunităților de majorare a veniturilor și reducerea globală a inegalităților.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?