X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Decizia britanicilor de a ieși din UE nu poate fi 'reportată' sau 'anulată'

2 iul. 2016,, 22:00   Externe
5614 3

Решение британцев о выходе из ЕС уже не отменить
Foto: regnum.ru

Decizia Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană nu poate fi 'reportată' sau 'anulată', a declarat ieri președintele francez Francois Hollande după o întrevedere bilaterală cu premierul britanic David Cameron, considerînd că procesul de ieșire trebuie pus cît mai rapid în aplicare, transmite AFP.


"Apartenența la Uniunea Europeană are avantaje. Iar asta, cred, încep să înțeleagă britanicii. Cei care au putut fi tentați de 'Brexit' sînt pe cale să mai reflecteze la acest lucru", a spus șeful statului francez, în marja ceremoniilor de comemorare a centenarului Bătăliei de pe Somme la Thiepval (nordul Franței), pe care le-a prezidat cu David Cameron.

"Însă decizia a fost luată și nu poate fi reportată sau anulată. Acum trebuie asumate consecințele", a declarat Hollande în fața presei.

Deși nu era prevăzut în program, președintele francez a avut în cele din urmă o discuție scurtă de circa 10 minute minute cu David Cameron la sfîrșitul ceremoniei organizate la Memorialul de la Thiepval pentru a comemora sîngeroasa Bătălie de pe Somme (1,2 milioane de morți și răniți).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?