X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Deputat: Moldova riscă să dispară ca stat

30 iun. 2016,, 18:00   Politică
9212 21

Депутат: Молдове грозит исчезновение в качестве государства
Foto: noi.md

Moldova este semiprotectoratul Occidentului, iar acesta luptă acum pentru control total asupra ţării.


De această părere este deputatul socialist, Bogdan Ţîrdea.

Într-un material publicat în ziarul „Argumentî i Faktîi”, el menţionează că „astăzi Occidentul duce o mare luptă pentru a prelua controlul total asupra Băncii Naţionale a Moldovei, adică pentru preluarea sub controlul său a tuturor fluxurilor financiare ale ţării”.

„Se duce lupta şi pentru controlul asupra Procurorului general, ceea ce va permite de controlat clasa politică, dar şi cursul extern al ţării, în general, cum s-a întîmplat în România. Se duce o luptă şi pentru aderarea Moldovei la NATO. E clar că o bază militară a NATO va transforma definitiv Moldova în protectorat SUA. Desigur, Moldova nu este încă membră a UE. Deocamdată, în aceste patru direcţii strategice, Occidentului nu i-a reuşit să obţină victorii depline asupra Moldovei, asupra suveranităţii ei, de aceea şi este o ţară care e doar parţial sub administrare externă. Dar dacă Occidentul va obţine şi aici o victorie, Moldova va putea fi recunoscută colonie a Occidentului, protectorat al acestuia”, scrie deputatul.

În opinia sa, din acest punct de vedere alegerile prezidenţiale din 2016 şi alegerile parlamentare din 2018 au un rol-cheie. „De ele depinde dacă Moldova îşi va păstra suveranitatea şi existenţa sau va dispărea, cum au dispărut anterior sute de alte state…”, concluzionează Bogdan Ţîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?