Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Candu, în apărarea transfugilor: „Avem stabilitate datorită lor”

23 iun. 2016,, 15:47   Politică
3862 6

Candu, în apărarea transfugilor: „Avem stabilitate datorită lor”
Foto : noi.md

Spirite încinse la ședința de astăzi a Legislativului, în timpul examinării moțiunii simple asupra activității ministrului Finanțelor, notează NOI.md.


Deputații liberal-democrați i-au adresat mai multe întrebări lui Octavin Armașu, însă au ținut să amintească în ce condiții a fost format Guvernul Filip și majoritatea parlamentară.

„Ați venit într-un guvern despre care se spune că are sprijin politic, dar să nu uităm că acest sprijin este acordat de o majoritate în care aproximativ jumătate sînt transfugi”, i-a spus deputatul Grigore Cobzac ministrului Finanțelor.

În discuție a intervenit președintele Parlamentului, Andrian Candu. Acesta i-a sugerat deputatului să nu țină lecții de moralitate, pentru că nu este în drept.

„Nu demisia Guvernului Streleț a adus țara în criză, ci conflictele din coaliție. Acei transfugi pe care îi calificați astfel sînt 55 de oameni care au avut curajul să depășească criza în care voi, cei din PLDM, ne-ați ținut pe noi și o țară întreagă. În sfîrșit, cu o muncă multă și depusă calitativ, acele persoane au adus stabilitate în țară, au adus miniștri de genul celui pe care îl aveți astăzi în față”, a spus Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?