Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dodon: Voronin trăiește cu iluzia că mai poate deveni șef

14 iun. 2016,, 10:13   Politică
5550 8

Dodon: Voronin trăiește cu iluzia că mai poate deveni șef
Foto: noi.md

„Vladimir Voronin nu poate suporta că altcineva a creat un partid de stînga mult mai puternic și mai de perspectivă”, a declarat liderul PSRM, Igor Dodon, în replică la criticile aduse recent de președintele comuniștilor, notează NOI.md.


Socialistul a calificat drept atacuri spusele liderului PCRM, conform cărora poporul va avea doar de pierdut în cazul în care Igor Dodon va deveni președinte.

„Lui Voronin nu-i dă pace gloria de bufon a lui Ghimpu și se întrece cu acesta în a spune aberații. Pe asta o mai pot tolera, dar nu voi accepta atacuri asupra familiei mele, fie și din partea unui veteran politic, care a îmbătrînit în fotoliul de veșnic președinte de partid și trăiește cu iluziile ca mai poate reveni in funcția de șef de stat. Nu voi arăta cu degetul la consecințele educației din familia Voronin. Îi transmit doar fostului comunist Voronin că spaima lui se va adeveri și foștii alegători ai PCRM vor vota candidatura socialiștilor la alegerile prezidențiale din această toamnă”, a menționat Dodon.

În opinia politicianului, liderul comuniștilor nu a știut să se retragă la timp din cîmpul politic. „Voronin nu poate suporta că altcineva a creat un partid de stînga mult mai puternic și mai de perspectivă. Dar asta e problema lui personală, că nu a știut să se retragă la timp. Acum a rămas în urma trenului. Cetățenii au făcut concluzii și mergem mai departe fără comuniști”, a punctat Dodon.

Recent, într-un interviu radiofonic, Vladimir Voronin a declarat că Igor Dodon ar fi primit indicații din afara țării să nu mai insiste pe declanșarea alegerilor anticipate. Mai mult decît atît, comunistul a precizat că dorința lui Dodon de a devenit președinte este o utopie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?